How to change runners in 4x8
01/27/2019 12:02:12 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Aug 2009
Posts: 4
I need to swap a runner in my 4x8 team but it won't let me add the runner I need. What do we do in this case? Thanks
I need to swap a runner in my 4x8 team but it won't let me add the runner I need. What do we do in this case? Thanks
01/27/2019 12:29:27 PM
Admin
SUBSCRIBER
Joined: Apr 2005
Posts: 766
@brendamorrow can you email me what is happening? Or even call me and I can maybe figure it out.
@brendamorrow can you email me what is happening? Or even call me and I can maybe figure it out.
01/27/2019 12:41:19 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Aug 2009
Posts: 4
@loremtr I need to add a runner and when I go in it states that I can't replace the one who ran it the first time. However he had his wisdom teeth cut out and won't be able to run on Saturday.
@loremtr I need to add a runner and when I go in it states that I can't replace the one who ran it the first time. However he had his wisdom teeth cut out and won't be able to run on Saturday.
01/27/2019 1:19:59 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Nov 2018
Posts: 2
I have the same type situation in my 4x2.
I have the same type situation in my 4x2.
01/27/2019 2:44:12 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Sep 2013
Posts: 28
@loremtr I have the same situation in our 4X2. I'v tried to add a runner (change max number of athletes) - it lets me do that but then says we don't have a qualifying seed time and won't save the changes. Seed time for 4A is 1:45, our 4x2 has a 1:41.
@loremtr

I have the same situation in our 4X2. I'v tried to add a runner (change max number of athletes) - it lets me do that but then says we don't have a qualifying seed time and won't save the changes. Seed time for 4A is 1:45, our 4x2 has a 1:41.
01/27/2019 3:14:53 PM
Coach
Joined: Mar 2011
Posts: 2
This is coach Payne at G.w Carver high school and having the same problem listing my athletes running the 4by200. We have the qualifying time but will not let me save the runners under the 4by200. Thanks
This is coach Payne at G.w Carver high school and having the same problem listing my athletes running the 4by200. We have the qualifying time but will not let me save the runners under the 4by200. Thanks
01/27/2019 3:46:03 PM
Coach
Joined: Jan 2011
Posts: 60
@Butchkt remove relay and re-enter
@Butchkt remove relay and re-enter
01/27/2019 5:02:13 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Sep 2013
Posts: 28
@warrenbrown Doesn't work, but thanks.
@warrenbrown Doesn't work, but thanks.
01/27/2019 5:10:28 PM
Coach
Joined: Mar 2011
Posts: 2
Sorry doesn’t work. Done that several times. Thanks
Sorry doesn't work. Done that several times. Thanks
01/27/2019 5:28:31 PM
Coach
Joined: Jan 2011
Posts: 60
@mapayne really! That's what I did. Took several times but it did allow me to. Hit email Tim cite admin
@mapayne really! That's what I did. Took several times but it did allow me to. Hit email Tim cite admin
01/27/2019 6:39:08 PM
Admin
SUBSCRIBER
Joined: Sep 2007
Posts: 282
Hey all (@mapayne, @bgclark6545 , @brendamorrow ) I think I found the issue. You'll need to first change the "Team Max Entries" to the # of athletes you want to enter in the relay before you can add more athletes. We will make that verbiage less confusing as well as up the default number from 3 to 4 - but that should be what's causing your problems.
Hey all (@mapayne, @bgclark6545 , @brendamorrow ) I think I found the issue. You'll need to first change the "Team Max Entries" to the # of athletes you want to enter in the relay before you can add more athletes. We will make that verbiage less confusing as well as up the default number from 3 to 4 - but that should be what's causing your problems.
01/27/2019 6:44:37 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Aug 2009
Posts: 4
I was able to delete then add. It did it! Thanks
I was able to delete then add. It did it! Thanks
01/27/2019 6:45:15 PM
User
Joined: Mar 2018
Posts: 1
I entered the relays and did not attach any athletes' names to the relay, which left me with my best mark. Besides AHSAA not printing those athletes' names to the state shirt, I assume it's ok to do so that way?
I entered the relays and did not attach any athletes' names to the relay, which left me with my best mark. Besides AHSAA not printing those athletes' names to the state shirt, I assume it's ok to do so that way?
01/27/2019 6:46:39 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Sep 2013
Posts: 28
@wcarunner Thanks - I did that already. The problem is, when we try to edit the relay (I did the change max runners, etc), it says "Seed does not meet Seed event requirement."
@wcarunner Thanks - I did that already. The problem is, when we try to edit the relay (I did the change max runners, etc), it says "Seed does not meet Seed event requirement."
01/27/2019 6:48:36 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Sep 2013
Posts: 28
@Butchkt Finally got it to work!
@Butchkt Finally got it to work!
01/29/2019 1:21:30 PM
Coach
SUBSCRIBER
Joined: Nov 2018
Posts: 2
I still couldn't get it to work.
I still couldn't get it to work.
01/30/2019 9:21:14 AM
Power User
Joined: Apr 2004
Posts: 231
Mine never worked. I'll email the names of my relay runners to xpress before noon today. Teams shouldn't be penalized for a new feature not working on the website.
Mine never worked. I'll email the names of my relay runners to xpress before noon today. Teams shouldn't be penalized for a new feature not working on the website.

You must be logged in to comment.

Click Here to Log In.